Το αγωνιστικό πλάνο του Συλλόγου, εγγραφές και μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους αθλητές, τους γονείς και το φίλαθλο κοινό για το αγωνιστικό πλάνο 2019-2020 του Συλλόγου μας, καθώς και για τα θέματα μεταγραφών.

Ο Αίας Σύρου θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Σύρο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των επίσημων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, Κ18 και στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών πλαισιωμένη από ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ16 – Κ18 και με την βοηθεια 2-3 έμπειρων αθλητών μεγαλύτερης ηλικίας.

Όλα τα ηλικιακά τμήματα θα προπονούνται υπό τις οδηγίες διπλωματούχων προπονητών των σχολών της ΕΠΟ. Επιπλέον προπονητής τερματοφυλάκων για προπονήσεις 2 φορές την εβδομάδα, προπονητής ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών, υποστήριξη από Ψυχολόγους και Διατροφολόγους μέσα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Αθλητικές ακαδημίες και ασφάλιση υγείας των ποδοσφαιριστών.

Οι εγγραφές των αθλητών ξεκινούν από σήμερα για τα τμήματα Κ6 και Κ8. Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παιδάκια που θα εγγραφούν στο Σύλλογό μας θα έχουν δώρο ένα πλήρες Kit προπόνησης.

Όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Από την νέα χρονιά θα διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος με θρανία, internet και υπολογιστή προκειμένου να μπορούν οι αθλητές να διαβάζουν τα μαθήματα τους πρίν ή μετά την προπόνηση τους.

Στις 31 Ιουλίου θα ανακοινωθεί αναλυτικά το οργανόγραμμα του προπονητικού team.

Θέλουμε να χαιρετίσουμε την επαναδραστηριοποίηση της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στα αγωνιστικά δρώμενα του νησιού μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι για οποιαδήποτε μετακίνηση ποδοσφαιριστών μας προς άλλο σύλλογο, είναι απαραίτητη πλέον η έγκαιρη αποστολή επίσημης επιστολής με Email από τον σύλλογο στον οποίο θα μετακινηθεί ο ποδοσφαιριστής στο ajaxsyrou@gmail.com

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …