Τα σπάνε.. τα νέα αποδυτήρια του Συλλόγου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε στα μέλη μας, την συμφωνία με την ΕΠΣ Κυκλάδων για την παραχώρηση χρήσης στον Σύλλογο μας, τριών χώρων στο γήπεδο της Ερμούπολης (ΕΠΣ Κυκλάδων).

Με νέους, μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους θα συνοδευτεί η επανεμφάνιση του συλλόγου μας, στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ερμούπολης. 

Ο σύλλογος μας, σε συνεργασία με τον ΑΟ Περσέας Σύρου, θα προχωρήσουν με ιδία κεφάλαια, στην ανακαίνιση του ενός από τα υφιστάμενα αποδυτήρια τα οποία και θα χρησιμοποιούν για τις ανάγκες των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων. Τα αποδυτήρια θα παρέχουν όλες τις ανέσεις στους αθλητές-αθλήτριες, με σύγχρονο εξοπλισμό και στυλ που θα παραπέμπει σε αποδυτήρια μεγάλων συλλόγων.

Παράλληλα οι εγκαταλελημμένοι χώροι των παλιών αποδυτηρίων, θα ανακαινιστούν σε χώρους  ενημέρωσης – συγκεντρώσεων και αναψυχής των αθλητών, με ατομικές θέσεις, TV, Wi-Fi. Σε αυτόνομο χώρο θα συστεγάζονται τα γραφεία των προπονητών και το αθλητικό υλικό.

Τέλος, οι μέχρι τώρα αποθήκες υλικού, θα ανακαινιστούν σε αίθουσα υποδοχής μελών και φιλάθλων, με την τροπαιοθήκη μας και παράλληλα θα συστεγαστεί το γραφείο τύπου του συλλόγου.

Όλοι οι παραπάνω χώροι θα ανακαινιστούν με έξοδα του συλλόγου και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες των αθλητών μας και των μελών μας.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον ΑΟ Περσέας Σύρου για την συνεργασία.

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …