Να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε στον αθλητισμό

Ο προπονητής των μικρών τμημάτων του συλλόγου μας Γιάννης Δαφνάς, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας.

 Από ποια ηλικία μπορούν τα παιδιά να ξεκινήσουν το ποδόσφαιρο;

Με χαρά απευθυνόμαστε στους γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών–ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν τα έτη 2013 και 2014 και τους καλούμε να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία μας. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Είναι πολύ χρήσιμο και αποδοτικό τα παιδιά  να ξεκινήσουν από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο ώστε να έχουν μία καλή απασχόληση και να επιτύχουν έγκαιρα καλές επιδόσεις.

Ποιός είναι ο στόχος του προπονητή που υποδέχεται τα παιδιά στην πρώτη τους χρονιά στον αθλητισμό;

Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, να τα φέρουμε κοντά στον αθλητισμό. Να τους προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους, προκειμένου να παραμείνουν μακριά από επιβλαβείς εξαρτήσεις.

 

Γιατί κάποιος γονιός να εγράψει το παιδί του στον Ajax Σύρου;

Ο Σύλλογος μας έχει τις κατάλληλες και ασφαλείς εγκαταστάσεις με έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Αυτό είναι πολύ γνωστό στο νησί μας και μπορούν να το βεβαιώσουν πρώτα και καλύτερα οι γονείς των παιδιών που πέρασαν από το Σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια αλλά και οι επιτυχίες και διακρίσεις του Ajax σε όλα τα επίπεδα.

Η ακαδημία μας διαθέτει ακόμα υψηλή τεχνογνωσία, προπονητές έμπειρους και ικανούς, που αγαπούν, στηρίζουν και προσέχουν τα παιδιά και τις επιδόσεις τους.

Για τις διακρίσεις της ακαδημίας;

Ανεβάζοντας τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, με μεθοδική δουλειά και υπομονή, καταφέραμε σήμερα να είμαστε από τις πιο υπολογίσιμες ακαδημίες της Ελλάδας.

Στα τμήματα υποδομής, όλες οι αγωνιστικές ομάδες διακρίθηκαν φέτος φτάνοντας στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων,  επιδεικνύοντας συγχρόνως υψηλό ήθος, σεβόμενοι όλους τους παράγοντες του ποδόσφαιρου όπως αντιπάλους, γονείς και φιλάθλους.
Πιστεύουμε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική και χρήσιμη χρονιά για όλους τους ποδοσφαιριστές μας και ευελπιστούμε σε μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, έχοντας τη βοήθεια όλων όσοι απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια του Ajax Σύρου, όπως γονείς, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση και φίλους της ομάδας.
Διαβάστε για το αγωνιστικό πλάνο της νέας περιόδου εδώ

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …