Σαββατοκύριακο με 3 αγώνες, οι όμιλοι των U12 & U18, ξεκινούν και οι U10

Πλήρης αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο μας με την διεξαγωγή 3 αγώνων του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Την αρχή κάνει το τμήμα U16 όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Τήνου, το Σάββατο στις 13:00 στο γήπεδο της Τήνου, στα πλαίσια της 3ης αγωιστικής του 1ου ομίλου.

Την ίδια ημέρα στις 15:30 στο γήπεδο της Στενής Τήνου το ανδρικό τμήμα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Τήνου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Α Κατηγορίας Ανδρών.

Την Κυριακή, το τμήμα U14 ολοκληρώνει το αγωνιστικό διήμερο, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο ΕΠΣ Ερμούπολης τους Κανονιέρηδες Σύρου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00.

Έπειτα από κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοινώθηκαν οι όμιλοι και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος U18. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο μαζί με τους ΑΟ Πάγου, ΑΟ Μυκόνου και Ανδριακό. Η κλήρωση του προγράμματος για την 1η αγωνιστική έβγαλε τοπικό ντέρμπυ με τον ΑΟ Πάγου.

Επίσης γνωστοποιήθηκαν οι ομάδες και οι όμιλοι για το πρωτάθλημα U12 Κυκλάδων. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι Αίαντας Σύρου, Κανονιέρηδες Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά, ΑΟ Πάρου, Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, Πανναξιακός, ΠΑΣ Νάξου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου και Παμμηλιακός.

Οι πιθανοί όμιλοι:

1ος όμιλος (προκρίνονται 2) : Αίαντας Σύρου, Κανονιέρηδες Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά.

2ος όμιλος (προκρίνεται 1): ΑΟ Πάρου, Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, Παμμηλιακός.

3ος όμιλος (προκρίνεται 1): Πανναξιακός, ΠΑΣ Νάξου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου

Τέλος, με την μορφή Youth League θα διεξαχθούν οι αγώνες των U10 στα νησιά των Κυκλάδων, με την ΕΠΣΚ να στοχεύει την διεξαγωγή ενός τουρνούα κάθε μήνα. Στα πλάνα της ΕΠΣ Κυκλάδων, υπάρχει και ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τις Μικτές ομάδες Κ10 και Κ12, προκειμένου να συμμετάσχουν σε φιλικό τουρνουά.

 

 

 

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …