Ανδρικό: Πρεμιέρα με ήττα, πρώτη συμμετοχή για 5 “μικρούς”

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντισταθεί στην δυνατή φέτος Άνω Μερά Μυκόνου και ηττήθηκε δίκαια με 0-4 (0-1 ημίχρονο) στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Μπορεί στο γήπεδο το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό όμως όσοι βρέθηκαν στην Άνω Σύρο είδαν με περηφάνια να παίρνουν το “βάπτισμα του πυρός” 5 νέοι παίκτες της ακαδημίας μας. Οι  Σταύρος Καλμπουράκης, Λευτέρης Μπάιλας, Μιχάλης Βουτσίνος, Δημήτρης Κοτσιπετσίδης, και Ανδρέας Πρίντεζης έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, όπου μαζί με τον Κώστα Κουκούλη και τον Άγγελο Αργυρό στην σύνθεση, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την πρόοδο και το μέλλον του Συλλόγου μας.

Η ομάδα της Μυκόνου μπήκε δυνατά απ’το πρώτο λεπτό του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες και ευτύχησε να σκοράρει από νωρίς με τον Τουρέ.

Η διακύμανση του σκορ:

0-1: Τουρέ στο 12΄

0-2: Τουρέ στο 60΄

0-3: Τουρέ στο 75΄

0-4: Γιόγιος στο 85΄

Διαιτητής: Αγγέλου, Βοηθοί: Νομικός-Καλόγερας

Άγιαξ Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης, Νομικός, Ζαγκούλης, Αργυρός, Βουτσίνος, Καμπάνης, Φωτεινιάς, Ρούσσος Γ, Κουκούλης, Χαλκιάς, Μπάιλας

Σαγκινέτος, Πρίντεζης, Καπλάνης, Πρίντεζης Α, Κοτσιπετσίδης, Γεράρδης, Σκορδίλης

Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τουρέ, Καρφαρίδας, Ραζάκ, Γιόγιος, Ουζούνογλου

Μπουσάι, Γώγος, Βαγενάς, Χριστοδουλάκης, Καρίμαλης

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …