Το μήνυμα του coach Σίμου

Με την λήξη του Tinos Cup τελείωσαν και οι υποχρεώσεις των τμημάτων Bambini του συλλόγου μας.

Ο coach Σίμος είναι ο επί πολλά χρόνια προπονητής που έχει αναλάβει το ευαίσθητο κομμάτι της πρώτης επαφής των παιδιών με τον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Έχουν περάσει από “τα χέρια του” όλα τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους για τα κατορθώματά τους στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο Σίμος Ρηγούτσος στέλνει το δικό του μήνυμα για την χρονιά που μας πέρασε αλλά και για την επόμενη.

“Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν κατα την διάρκεια μιας αθλητικής χρονιάς, τόσα συναισθήματα που κάθε φορά είναι μοναδικά. Έτσι και την χρονιά που μας πέρασε, έζησα μοναδικές στιγμές με τους μικρούς μου αξιαγάπητους ποδοσφαιριστές.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι τα καλύτερα για τις διακοπές τους. Να περάσουν τέλεια και τους περιμένω την νέα χρονιά να συνεχίσουμε το ποδοσφαιρικό μας ταξίδι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε καθώς και για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ το Δ.Σ. του συλλόγου μας, τον τεχνικό διευθυντή και τους συναδέλφους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και αυτή την χρονιά.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους υπεύθυνους λειτουργίας των τμημάτων μας και να τους ευχαριστήσω πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Σας ευχαριστώ πολύ…. Χαρούμενο και καλό καλοκαίρι”

Σίμος Ρηγούτσος

Προπονητής Ajax Σύρου

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …