Το μύνημα του Coach Νίκου Βουτσίνου

Με την λήξη του τελικού της U16 ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων μας για την σαιζον 2016-2017. Ο προπονητής μας Νίκος Βουτσίνος στέλνει το μύνημά του κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε έχοντας φτάσει και τα δύο τμήματα (U12 & U16) στον τελικό του πρωταθλήματος.

Μετά από 298 προπονήσεις και 10 περίπου μήνες δουλειάς με Κ16 και Κ12 , μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος. Μια χρονιά με αρκετό ιδρώτα και πολλά χιλιόμετρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου , θέλοντας κι εγώ να προσφέρω γι αυτή την οικογένεια που ονομάζεται AJAX ΣΥΡΟΥ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Λευτέρη Ζάννε που προσπαθεί πάντα να λύσει με επιτυχία τα προβλήματα που παρουσιάζονται, την διοίκηση του συλλόγου , τον τεχνικό διευθυντή Ρούσσο Γιώργο , τους πολύ καλούς συναδέλφους μα πάνω από όλα καλούς φίλους Βασάλο Μιχάλη και Ρηγούτσο Σίμο που από το 2010 κρατάμε την ποιότητα του συλλόγου όσο ψηλότερα μπορούμε , τον προπονητή τερματοφυλάκων Συριανό Κώστα και τον προπονητή ενδυνάμωσης Πρίντεζη Μάρκο , τους Υπεύθυνους των τμημάτων Κουλουμπή Ελένη και Φραντζή Ευαγγελία που κάνουν τα πάντα να μοιάζουν εύκολα , επίσης όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία.

Πάνω όμως από την διοίκηση , τους προπονητές , και τους υπεύθυνους βρίσκονται οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αυτά τα 38 παιδιά που προσπαθούν περισσότερο από αυτό που αντέχουν , αυτά τα μικρά μου παλικαράκια που με γεμίζουν με διάθεση κάθε φορά που πατάω τις γραμμές του γηπέδου. Αυτούς λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω περισσότερο από κάθε άλλον.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Βουτσίνος Νικόλαος

Προπονητής ΑJAX ΣΥΡΟΥ

 

 

Υ.Γ Έτσι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα….

 

Υ.Γ 1 . Τόσο κοντά , μα τόσο μακριά…. οι καλύτεροι γονείς του κόσμου..

 

 

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …