Όσα είδαμε στο Σοφικό (Photos)

Με πλούσιες εμπειρίες η αποστολή του Συλλόγου μας επέστρεψε από το Σοφικό Κορινθίας όπου συμμετείχε στο Θουκυδιδειο Youth Talents Cup ” RANCH 2017.

Σε ένα ποδοσφαιρικό τριήμερο στο μαγευτικό TheRanch οι αθλητές του συλλόγου μας έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις αλλά και για το ήθος τους έξω από τα γήπεδα.

Στην αποστολή συμμετείχαν 61 αθλητές στις 4 κατηγορίες Εφηβικού, Παιδικού, Προπαιδικού και Junior συνοδευόμενοι από 3 προπονητές, τον τεχνικό διευθυντή, 3 συνοδούς αποστολής, 19 γονείς των μικρών ηλικιών και 3 μέλη του Δ.Σ.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε την 1η θέση του Τουρνουά στην κατηγορία Εφήβων και Παίδων, ενώ το Προπαιδικό κατέκτησε την 3η θέση.

Στις ατομικές διακρίσεις ο Κώστας Κουκούλης παρόλο που αγωνίστηκε μόνο στη φάση των ομίλων ανακυρήχθηκε MVP και πρώτος σκορερ στην κατηγορία Εφήβων, ενώ ο Λευτέρης Μπάιλας πρώτος στις ασίστ.

Στην κατηγορία Παίδων ο Μάρκος Λιέας βραβεύτηκε ως ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία Παίδων.

 

Σημαντικότερη διάκριση από τα κύπελλα ήταν η άψογη συμπεριφορά των μελών της αποστολής, τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στην συμβίωση  με 75 τμήματα συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Δημήτρη Σκούρα για την φιλοξενία καθώς και τους διοργανωτές του τουρνουά.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη μας στο Σοφικό ΕΔΩ ενώ θα ακολουθήσουν video από τους αγώνες και την απονομή.

 

 

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …