Στον Ατρόμητο Χαλανδρίου – Ακαδημία Β. Λάκη το Σάββατο τα Bambini

Την ευκαιρία να γνωριστούν και να παίξουν με τα παιδιά της Ακαδημίας Β. Λάκη θα έχουν οι αθλητές του Συλλόγου μας, που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβαλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ.

Την προηγούμενη ημέρα του Φεστιβαλ (Σάββατο 11 Μαρτίου) θα φιλοξενηθούμε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο Μαρούσι για περίπου 4 ώρες και θα διεξαχθούν 2 φιλικοί αγώνες στις μικρές κατηγορίες. Η ακαδημία Β. Λάκη είναι μία από τις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

 

Λίγα λόγια για την ακαδημία Β. Λάκη

Η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β. ΛΑΚΗ» λειτουργεί από το 2003 με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό νέων αθλητών.

Από το 2007 η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β. ΛΑΚΗ επεκτάθηκε σε μία άψογη συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείου του  ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ωστόσο από το 2012, η ιδιοκτησία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, που αγωνίζεται στην ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, πέρασε επίσημα στα χέρια του Βασίλη Λάκη. Σκοπός και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι το όραμα της  ομαλής εξέλιξης των νεαρών αθλητών, από μία οικογενειακή ΑΚΑΔΗΜΙΑ σε μεγαλύτερα γήπεδα καθώς και σε ομάδες επαγγελματικών συλλόγων.

Στην  ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β.ΛΑΚΗ  λειτουργούν Αγωνιστικά τμήματα με συμμετοχές σε Ανεξάρτητα Τουρνουά, και  Πρωταθλήματα  ΕΠΣΑ καθώς και Μαζικά Τμήματα. Την ευθύνη της εκγύμνασης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου, καθώς  και της σωστής διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας, έχουν αναλάβει καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές με ειδικότητα στο άθλημα του ποδοσφαίρου, οι οποίοι εφαρμόζουν Ενιαία Προπονητική καθοδηγούμενη από Τεχνικό Διευθυντή.

Η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων (στις ευαίσθητες μικρές ηλικίες), έχει περισσότερη σημασία από το ταλέντο στο ποδόσφαιρo, και αυτή είναι βασική αρχή της εκπαίδευσης των αθλητών από τους προπονητές τους στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β. ΛΑΚΗ.

περισσότερα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

 

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …