Οι όμιλοι του Πρωταθλήματος U16

Στον 1ο ή στον 2ο όμιλο θα συμμετέχει την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας στο πρωτάθλημα U16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαβάστε αναλυτικά τους 3 ομίλους στους οποίους συμμετέχουν 12 Ομάδες.

1ος Όμιλος (4 Ομάδες) : ΑΟΦ ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, και δύο από τους ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002.

2ος Όμιλος (4 Ομάδες): ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, ΑΟ ΠΑΣΙΦΝΑΙΚΟΣ και μια από τους ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ και ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002 .

3ος Όμιλος (4 Ομάδες) : ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΜΣ ΦΙΛΟΤΙΟΥ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ .

Σε όλους τους Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση .

Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα .

Διάρκεια αγώνων 80’ (2 Χ 40’) . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας θα γίνεται η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων και την κατακύρωση των βαθμολογιών, οι πρώτοι των τριών ομίλων και μια Ομάδα από τους δευτεραθλητές, που θα προκύψει μετά από απλούς αγώνες μεταξύ τους, με βαθμολογία, θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση και οι νικήτριες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού ο νικητής του οποίου θα είναι Πρωταθλητής Κ-16 ΕΠΣΚ, περιόδου 2016 – 2017 .

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες. Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …