Με ποιές ομάδες θα αγωνιστεί η U14 στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος

Αναρτήθηκαν από την ΕΠΣ Κυκλάδων οι όμιλοι του Πρωταθλήματος  U14  Κυκλάδων. Η ομάδα μας βρίσκεται στον 1ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από Σύρο, Τήνο και Μύκονο.

Πιο αναλυτικά συμμετέχουν 17 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους .

1ος Όμιλος (7 Ομάδες) : Συμμετέχουν οι Ομάδες από Σύρο, Τήνο και Μύκονο . ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΠΑΓΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ .

2ος Όμιλος (6 Ομάδες): Συμμετέχουν οι Ομάδες από Πάρο, Σίφνο και Μήλο . ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ και ΠΑΜΗΛΙΑΚΟΣ .

3ος Όμιλος (4 Ομάδες) : Συμμετέχουν οι Ομάδες από Νάξο και Σαντορίνη . ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΦΙΛΩΤΙ, ΘΥΕΛΛΑ και ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ .

Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα .

Διάρκεια αγώνων 70’ (2 Χ 35’) . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων, οι πρώτοι κάθε ομίλου (3 Ομάδες) μαζί με τον νικητή αγώνα μπαράζ, μεταξύ των δεύτερων του 1ου και 2ου Ομίλου, θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση . Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι πρωταθλητής Κ-14 ΕΠΣΚ περιόδου 2016-2017 .

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες. Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …