Ο Coach Γιάννης Δαφνάς για την χρονιά που πέρασε

Ο προπονητής μας Γιάννης Δαφνάς γράφει στην σελίδα του συλλόγου μας για την χρονιά που πέρασε

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά στην ακαδημία μας και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Τα μικρά παιδιά του τμήματος μου (bambini) μέσα από τις πολλές προπονήσεις και τα μικρά παιχνίδια άρχισαν να μαθαίνουν σταδιακά και βήμα βήμα τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Επίσης είδα χρόνο με το χρόνο τα παιδιά να αισθάνονται χαρά και αγάπη γι αυτό το άθλημα με το οποίο επέλεξαν να ασχοληθούν και αυτό ταυτόχρονα χαροποίησε και εμένα ιδιαίτερα. Είμαι ευχαριστημένος διότι διαπίστωσα ότι τα παιδιά αργά και σταθερά άρχισαν να αντιλαμβάνονται και να κάνουν κτήμα τους αυτά που διδάχθηκαν.

Δημιουργούμε όλοι μαζί συλλογικά με τα νέα παιδιά, από τα οποία σίγουρα θα βγουν κάποια ταλέντα που θα επανδρώσουν και θα ανανεώσουν στο άμεσο μέλλον το έμψυχο υλικό της ανδρικής ομάδας.

Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και συνεχίζουμε το έργο μας με ευθύνη, δύναμη και εργατικότητα.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ανήκω στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αίαντα Σύρου με τις πολλές διακρίσεις στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών άλλα και για την συμμετοχή μου στη συλλογική δουλειά που γίνεται στα τμήματα της ακαδημίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους μικρούς ποδοσφαιριστές μου για την υπομονή τους, την προσπάθεια τους και την αγάπη τους στο άθλημα.

Ευχαριστώ επίσης θερμά, τους γονείς, τους υπεύθυνους των τμημάτων, το ΔΣ της ακαδημίας, τον τεχνικό διευθυντή Κο Γιώργο Ρούσσο, τους συναδέλφους μου προπονητές Μιχάλη Βασάλο, Νίκο Βουτσίνο και Σίμο Ρηγούτσο, το γυμναστή Γιώργο Ρούσσο και τον προπονητή ενδυνάμωσης Μάρκο Πρίντεζη για την αμέριστη στήριξη, συνεργασία και συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας.

Καλό καλοκαίρι

Γιάννης Δαφνάς

Προπονητής AJAX Σύρου

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …