Ο coach Σίμος Ρηγούτσος για την χρονιά που πέρασε

Ο προπονητής μας Σίμος Ρηγούτσος για την χρονιά που μας πέρασε.

Άλλη μια χρονιά πέρασε με έντονα συναισθήματα, πολύ δουλειά, πολύτιμο χρόνο μέσα και έξω από τα γήπεδα μαζί με τους μικρούς μου αξιολάτρευτους αθλητές-ποδοσφαιριστές, χρήσιμους αυριανούς πρωταγωνιστές της ζωής, με αξίες, και όνειρα για καλύτερο ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) μέλλον.

Η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσει εδώ από κανένα.

Αγαπητοί μου γονείς θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε την χρονιά που μας πέρασε. Επίσης ευχαριστώ το ΔΣ της ακαδημίας μας για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο το χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων, τον Τεχνικό Διεθυντή κ Γιώργο Ρούσσο που με τις γνώσεις του και την στήριξή του συντελεί ώστε το οικοδόμημα να μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου προπονητές Νίκο Βουτσίνο, Μιχάλη Βασάλο, Γιάννη Δαφνά για την άψογη συνεργασία, τον γυμναστή Γιώργο Ρούσσο, τον προπονητή ενδυνάμωσης Μάρκο Πρίντεζη. Η δουλειά τους είναι εξαιρετική με γνώμονα τον ΑΝΘΡΩΠΟ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους τμημάτων για την σπουδαία προσφορά τους, τον Γιώργο Ρουσσουνέλο και τον Διονύση Ρούσσο στο τμήμα Bambini. Για την υπεύθυνη της U9 Κατερίνα Πρίντεζη, ότι και να πώ είναι λίγο. Μοναδικός άνθρωπος, που μας χαρίζει στήριξη και πολύτιμη βοήθεια. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Τέλος ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” στους πρωταγωνιστές, στα παιδιά μου, που και φέτος ζησαμε όμορφες στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Καλό Καλοκαίρι

Ρηγούτσος Σίμος

Προπονητής Ajax Σύρου

πισινα_αγιαξ

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …