Ο Coach Μιχάλης Βασάλος για την χρονιά που πέρασε

Ο προπονητής μας Μιχάλης Βασάλος κάνει τον απολογισμό της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε και δίνει το σύνθημα για την επόμενη.

Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Γκόλ πολλά, συγκινήσεις αμέτρητες, χαρές και λύπες είναι μέσα στο πρόγραμμα!!

Τελείωσε ένας χρόνος με πάνω από 300 προπονήσεις και στα 2 ποδοσφαιρικά τμήματα που ήμουν υπεύθυνος και μπορώ να σας πω ότι από σήμερα έχω αρχίσει και σχεδιάζω την καινούργια χρονιά! Ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχα υπό την επίβλεψη μου φέτος να καταλάβατε ότι το οικοδόμημα αυτό που υπηρετούμε είναι ένα κόσμημα για τον νομό μας και μαζί με εσάς, θα προσπαθήσουμε του χρόνου να το κάνουμε ακόμα λαμπρότερο, ακόμα μεγαλύτερο!

Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ρούσσο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φέτος! Τον πολύ καλό μου φίλο και συνάδελφο Νίκο Βουτσινο για την βοήθεια-συνεργασία που είχαμε για ακόμα ενα χρόνο!! Τον Σίμο Ρηγούτσο τον Γιάννη Δαφνά, τον προπονητή ενδυνάμωσης Μάρκο Πρίντεζη και τον γυμναστή coerver Γιώργο Ρούσσο. Καλη δύναμη να πω επίσης στην διοίκηση, που προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει αυτή ή ακαδημία!

Τέλος ευχαριστώ όλους τους γονείς που ήταν δίπλα στα παιδιά τους και όχι απέναντί τους, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε ότι και να κάνουν τα παιδιά θέλουν την υποστήριξή σας!

Και τελειώνοντας θέλω να να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά μου, ένα- ένα ξεχωριστά και τους υπόσχομαι πως του χρόνου πάλι θα νικήσουμε, πάλι θα χάσουμε, πάλι θα γελασουμε, πάλι θα κλάψουμε!Όλα αυτά θα τα κάνουμε μαζί!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ο προπονητής σας Μιχάλης Βασάλος!

Vamos AJAX!!

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …