Λήξη Hermes Cup 2016 – Συγχαρητήρια στα παιδιά

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι ομάδες μας στο τουρνουά hermes cup 2016 στις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχε ο Σύλλογός μας (2005-06 & 2007-08).

Οι μικροί αθλητές μας ηττήθηκαν από τα αντιστοιχα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟ στο γήπεδο multiaction στους τελικούς των κατηγοριών τους, όμως κέρδισαν τις καρδίες όλων μας αφού η πίκρα της ήττας και η απογοήτευση κράτησε για λίγα μόνο λεπτά. Στον αθλητισμό και στην ζωή πάντα θα υπάρχουν χαρές και πάντα θα υπάρχουν και λύπες.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας, τους προπονητές και τους συνοδούς για την άψογη συμπεριφορά τους στους αγώνες του τουρνουά.

Επίσης να συγχαρούμε την Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟ για την διοργάνωση του hermes cup αλλα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς επίσης και όλους τους αθλητές όλων των ομάδων για τις προσπάθειές τους.

Το όμορφο ποδοσφαιρικό τριήμερο που πέρασαν τα παιδια θα έπρεπε να προβληματίζει αυτούς που με το “έτσι θέλω” στέρησαν τους αγώνες στο νησί μας. Εαν η δικαιολογία τους ήταν πως ο Αγιαξ πάντα είναι πρώτος, οι βαθμολογίες, το σκορ και τα κύπελλα, πλεον δεν την έχουν.

Ο Άγιαξ ως Σύλλογος θα είναι παρών όπου υπάρχει ποδόσφαιρο.

When you lose a couple of times, it makes you realize how difficult it is to win. «Όταν χάσεις κάνα-δυο φορές, έρχεσαι να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις»

(Steffi Graf)

ajax-projunior-hermes

Check Also

Έναρξη προπονήσεων κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ερμούπολης στις 27/7/2020. …