Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν…

Με το διπλό στις αποσκευές μας επιστρέψαμε από την Σαντορίνη.

Μετά από μια απίστευτη περιπέτεια αλλά με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων των παικτών, ο Ajax Σύρου γυρίξε στη βάση του μετά από τρεις μέρες που είχε να αντιμετωπισει όχι μόνο τον αξιόμαχο Α.Ο. Καρτεραδου,αλλά και τα κύματα στις θάλασσες των Κυκλάδων.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς τα ευχαριστήρια μας προς όλους αυτούς που χωρίς την αμέριστη βοήθειά τους, η αποστολή μας στην Σαντορίνη δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα. Στη Πάρο τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ.Γιώργο Παρούση,την Προεδρο του Α.Ο Πάρου κ.Μαρία Κουτσονικολη και το σωματείο του Α.Ο.Π. για την παραχώρηση του γηπέδου και όλες τις διευκόλυνσης που μας παρείχαν.Το ουζερί “Αποστόλης”και τα δωμάτια του Μιχάλη Δαμια για την άψογη φιλοξενία. στη Σαντορίνη τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ.Αντώνη Φωτεινό.Το εστιατόριο “Tabasco” και τον ιδιοκτήτη του κ.Γιώργο σιγανά και τα δωμάτια “Stavros Villas” οι οποίοι μας έκαναν την διαμονή μας.

Τέλος τους καπετάνιους και τα πληρώματα των “Hellen Wind” και “Blue Star Delos” που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μας βοηθήσουν.

 

Check Also

2η θέση για την U13, πολλά συγχαρητήρια

Την 2η θέση κατέκτησε η ομάδα μας στην κατηγορία U13 στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων. Οι παίκτες …