Νίκη με 2-0 για την 2η αγωνιστική

Έστω και αν χρειάστηκαν 82 λεπτά αγώνα για να σπάσει το «ρόδι», η ομάδα μας πήρε τη νίκη στην δική του πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας , καθώς επικράτησε 2-0 του Α.Ο Σερίφου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είχε την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο άριστα στημένος Α.Ο Σερίφου είχε κλείσει τους διαδρόμους.

Κορυφαίος ο Κυριάκος Μανουδάκης, που σε θέση επιθετικού (από το 80΄ και μετά) σημείωσε άλλο ένα πολύτιμο γκολ για την ομάδα του, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό στο 82΄, γράφοντας το 1-0.

Στο 90΄ ο Δημήτρης Καραδήμας που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι έβαλε την σφραγίδα της νίκης, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Άγιαξ.

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξαν οι τρεις αλλαγές του Μιχάλη Βασάλου και Γιώργου Ρούσσου, καθώς Καραδήμας, Γιάννης Ρούσσος και Γιώργος Φωτεινιάς άλλαξαν τελείως τη ροή του αγώνα στο δεύτερο μέρος.

Χωρίς τον προπονητή Γιώργο Ρούσσο παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι. Ο Συριανός τεχνικός απουσίασε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, με την ομάδα να κατεβαίνει υπό των οδηγιών του Μιχάλη Βασάλου και του νεότερου Γιώργου Ρούσσου.

ΑΓΙΑΞ-Α.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ 2-0 (Μανουδάκης 82΄, Καραδήμας 90΄)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ I ΤΟΥ Ι., ΓΡΥΠΑΡΗΣ Μ., ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:

ΑΓΙΑΞ (Βασάλος-Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαυράκης, Βαμβακούσης, Αργυρός, Καμπάνης, Χαλκιάς, Καπλάνης, Μανουδάκης, Δεναξάς, Σαρτζετάκης, Απέργης.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Ρούσσος μπήκε στη θέση του Μαυράκη, ο Καραδήμας στη θέση του Απέργη και ο Γιώργος Φωτεινιάς στη θέση του Αργυρού.

Check Also

2η θέση για την U13, πολλά συγχαρητήρια

Την 2η θέση κατέκτησε η ομάδα μας στην κατηγορία U13 στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων. Οι παίκτες …