Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών

Σας ενημερώνουμε για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του εργαστηρίου παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας. Μέσα σε λίγες ημέρες το εργαστήρι μας, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ήδη έχουν συγκροτηθεί 10 τμήματα για να φιλοξενήσουν του λάτρεις της μουσικής, του χορού και της παράδοσης.

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει και από την Παρασκευή θα γίνει η έναρξη των μαθημάτων και για τους νέους φίλους μας (μικρούς και μεγάλους).

Στα τμήματα χορού, προστέθηκε και ένα αμιγώς τμήμα γονέων στο οποίο τα μαθήματα θα γίνονται στην Αζόλιμνο (Soccer City 5×5) κάθε Σάββατο 12:00-13:00.

Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να εγγραφούν σε κάποιο από τα τμήματα μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά (6937186961 – 6985623891 – 6976233841) ή να μας επισκεφθεί 10:00-13:00 στην αίθουσα Central (πάνω από το A Club, στην πλατεία Μιαούλη).

Υπενθυμίζουμε ότι όσα από τα παιδιά και τους γονείς εγγραφούν στα τμήματα του εργαστηρίου, θα έχουν προνομιακή τιμή για πάντα, με την επίδειξη της κάρτας πληρωμής αθλητή που έχουν ήδη από την ακαδημία μας. (Η κάρτα του αθλητή θα ισχύει και για τον γονέα).

Η μηνιαία συνδρομή έχει ως εξής*:

Παιδικό τμήμα 6,00€

Εφηβικό τμήμα 6,00€

Ενηλίκων 8,00€

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τους αθλητές και γονείς του Συλλόγου μας.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο παιδικό τμήμα (πρώτη φορά) θα έχουν δωρεάν την συνδρομή Οκτωβρίου.

Check Also

Πρώτη συνάντηση του εργαστηρίου παραδοσιακών χορών

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στο πρώτο ραντεβού για την έναρξη των νεοσύστατων τμημάτων …