Νίκη με δραμαμίνες

Νικητής επέστρεψε από την Σίφνο ο Ajax σε μια περιπετειώδη πρεμιέρα. Η ομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες στο ταξίδι για την Σίφνο με τους αθλητές μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το τέλος του ταξιδιού.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας φανερά επηρεασμένη από το ταξίδι και τις απουσίες βρήκε την δύναμη να βάλει το χρυσό γκολ της νίκης στο 92ο λεπτό με σκόρερ τον Καρίμαλη, έπειτα από κορνερ. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από τον δυνατό άνεμο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας Γιώργος Ρούσσος δήλωσε στο Syros-Sports: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Το ταξίδι μας ήταν εξαντλητικό με πολύ αέρα. Πολλά παιδιά κατά την διάρκεια του ταξιδιού έκαναν εμετό. Δυστυχώς είχε πάρα πολύ αέρα. Ήμασταν ζαλισμένοι όλοι μας λίγο πριν το παιχνίδι. Συν τις άλλης, ήρθαμε στην Σίφνο χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας θύμιζε περισσότερο εφηβική. Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να έχουν αγωνιστεί πολλές ομάδες με ρόστερ τόσο μικρής ηλικίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι…

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν καθαρά παιχνίδι κέντρου. Είχαμε 2 καλές ευκαιρίες αλλά μέχρι εκεί. Στο Β ημίχρονο είχαμε ευνοϊκό τον άνεμο, κλείσαμε τον Πανσιφναϊκό στην περιοχή του και πήραμε τη νίκη στο τέλος».

 

Οι συνθέσεις

Πανσιφναϊκός Α.Σ. (Δημητριάδης Δημήτρης) Κάραβος, Κίτσαλης Α., Ζάσκας, Λεμπέσης Γρ., Διαρεμές Γ., Γκούμας, Λεμπέσης Σπ., Σταυριανός, Ατσόνιος (85’ Σαϊλοβιτς), Μαυρογιάννης (46’ Ζαμπέλης), Ραπτόπουλος (75’ Χρύσος Α.)

Άγιαξ Σύρου (Ρούσσος Γιώργος): Καρποδίνης, Γεράρδης, Βαμβακούσης, Αργυρός (Μήτσικας 70΄), Καμπάνης, Καρίμαλης, Λούσας, Παράβαλος (Δεναξάς Βαγγέλης 55΄), Δημόπουλος, Ρούσσος, Δεναξάς (Καφτηράνης 62΄).

 

 

 

 

Check Also

2η θέση για την U13, πολλά συγχαρητήρια

Την 2η θέση κατέκτησε η ομάδα μας στην κατηγορία U13 στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων. Οι παίκτες …